Call of Duty:Modern Warfare 2 İncelemesi

Kan, gözyaşı, ihanet, entrika ve intikam ekseninde geçen modern savaş.

Devam »

Fotoğraf makinenize hükmedin: İleri Çekim Modları

Fotoğraf makinenizdeki çekim modları ve aralarındaki farkları inceliyoruz.

Devam »

AeroCool Vx-e Pro İncelemesi

AeroCool'un VX serisinin karakteristik özelliklerini taşıyan Vx-e Pro modelini mercek altına alıyoruz.

Devam »

HP TouchSmart tx2 tablet PC incelemesi

Dizüstüler alanında nicedir 'dokunduğumuz' tablet PC'lerden HP TouchSmart tx2 modelini inceliyoruz.

Devam »

NVIDIA'nın Stereoskopik 3 boyut yorumu: GeForce 3D Vision

NVIDIA'nın stereoskopik üç boyut etkisi veren 3D Vision paketi gerçekten işe yarıyor.

Devam »

Son Tartışılanlar »

• NVIDIA’nın Stereoskopik 3 boyut yorumu: GeForce 3D Vision  31 mesaj

• hakan: guzel bır tanıtım ınceleme olmus ılgınc gercekten yakında sanallasacaz tak gozlugu teknolojıyı kullan , bunu gozlerıne takıp kulanan bırı olmak ısterdım cok gecekcı goruntu algılaması saglar...
  • Ekran kartı fiyatları artıyor  11 mesaj

• tayfur: Bir kere şu tüketme alışkanlığını bilgisayar hususunda bırakın mutlaka Elinizdekilerle yetinmeyi bilin mutlaka.Aa YOK ŞUNU ALAYIM aA bak bu çıkmış bizi öyle ele geçirmişlerki.Her sitede her...
  • AeroCool Vx-e Pro İncelemesi  18 mesaj

• montevo: fabrika mübarek
    • Dinçer: Kasa incelemelerinin sonuna,çalışan bir kasa örneği olarak 5-10 saniyelik bir video olsa çok hoş olurdu.Hem biz fan gürültüsü hakkında bir fikir edinirdik hemde.Fan ışıklarının kasaya...
  • Ballmer: Windows 7 ’sıcak kekler’ gibi satıyor!  23 mesaj

• SilverMan: O da dalga geçmenize katılıyordu zaten.. :)
    • SilverMan: Merhaba Ahmet; Home sürümü de çift çekirdek desteklemiyor diye okumuştum.. doğru mu? Benim bilgisayarım çift çekirdekli, 2 GB ramli, 8600 GT ekran kartı v.s içeren bir bilgisayar.. Bu...
    • Salih: Ballmer efendiye gıcık oluyorum.İtici bi tipi var (Allah affetsin). Fotoğrafta da öyle bi duruşu var ki, 3 ayda 5 cm ilaçlarının reklamlarındaki beyefendi(!)lere benziyor!
    • Ahmet: Wista ıyı win7 bıraz daha ıyı xp den wistaya ordan da win7 ye gectim.Win 7 nın +ları:1-Guncel suruculer var Os yı kurduktan sonra anakart,ekran karı cd sını koymaya gerek yok kendısı...
  • Medya devi Murdoch savaş baltalarını çıkardı: Hedef Google  32 mesaj

• ozan: arama motoru hariç yüzde kaçınız o diğerlerini kullanıyor acaba? adam diyorki tüm kuruluşlarımın google da indexlenmesini engelleyeceğim ki google karşıtı büyük bir grup bulunmakta zaten....
    • altair: 53 milyar dolar bir gece sıfıra inebilir. İnsanlığın birgün parayı kaldıracağına eminim. Dünyadaki herşey sadece insanlığın iyiliği yapılsa ilaç şirketlerine gerek kalmaz, ilaç sektöründe...
    • shaq t: Soros, Murdoch hepsi aynı kefede insanlar. En kötü yapacağı şey, Google hisselerinin borsada değerini düşümek; böylelikle istediğine kavuşur. El altından değeri düşmüş hisse toplar, sonrası...
    • Selçuk: Dünyada iki çeşit sermaye var. Birisi savaştan ve şiddetten para kazanan sermaye(ki özünde olumsuzluk olan haberin para kazandırdığı medya da bu sermayenin içerisinde). Diğeri de barıştan...
  • Osmanlı İmparatorluğu oyun oluyor  36 mesaj

• Gürcan SERBEST: 1915 olaylarına bizim bakış açımız önemlidir. Diğer ülkelerin değil diye düşünüyorum. Haksızmıyım? Tabi bu konuda bize fikri destek verilirse en doğru adımı atmakta heves ederiz....
    • adsiz: sozde 1915 olaylari nasil yansitilacak oyuna? ya da yansitilacak mi? cunku illa yabanci ulkelerden bu durumu kasiyacak birileri cikacaktir.. ve bilimum sozde soykirim olaylarini (bulgaristan...
  • Svchost.exe nedir ve neden çalışır?  19 mesaj

• Sinan Atan: Kotanızı kullanan başka bir yazılım olmalı. Svchost’un kullandığı servislerden kotayı tüketecek bir yazılım olmaması lazım. Bilgisayarınızın ağ kartını monitör edecek temel bir...
    • Sinan Atan: Msconfig’den kullanmadığınız yazılımların servislerini durdurabilirsiniz. Ayrıca winamp, itunes vb yazılımları kullanıp kapatsanız dahi servisleri çalışmaya devam ediyor.
  • İnternet bankacılığında dikkat edilmesi gerekenler  19 mesaj

• Sinan Atan: Bu konuda haklısınız aslında ancak sürekli kullananlar için çok büyük çile olacaktır bu.
  • Windows Vista’da sağ tık menüsüne “Denetim Masası” nasıl eklenir?  19 mesaj

• Sinan Atan: Siz sadece üst bölüme bakıyorsunuz tahminimce, klavyenizin d ve i harflerine basarsanız arka arkaya directory dizininin birkaç satır üzerine erişebilirsiniz direkt olarak.
    • eNes: bende hkey_classes_root içinde “Directory” yok hep kısaltılmış harfler var cevap yazarsanız çok memnun olucam
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı  87 mesaj

• Anonymous: bızde orda yaptıkkk askerlıgımızı hv.p.bl.çvş olarak yaptımm 2 b öluktee hemdee
  • İlk programlanabilir Kuantum bilgisayarı üretildi  23 mesaj

• bhelmas: Hatırladığım kadarı ile.Bir kuantum bilgisayarı o kadar güçlü olacakmış ki.Dünyadakı bütün şifreleme sistemlerini saniyeler içinde kırabilecekmiş.
    • youngclever: hatta modern warfare 2 kurulumu biraz uzun sürüyor sanki, orjinal oyun kurulu halini versinler öyle test edelim.. çok iyi fps ölçerim :)
    • simdigeldim: Asıl gözden kaçan ayrıntı, bu bilgisayar nedeniyle şifreleme algoritmalarının ruhuna fatiha okunacağı, diğer bir anlatımla artık azıcık kalan gizlilikte gitmiş olacak. Emin olun bu...
    • Selçuk: bu kuantum fiziği Alevi inanışından araklanmış birşey desem çok mu ileri giderim? hani kuantumun ve Aleviliğin varlığa bakışı ve açıklamaya çalışması birbirine çok benziyor yani ben...
  • Windows XP’nin Çin satışı yasaklandı  3 mesaj

• Salih: Puhahaha.Sabah sabah iyi güldüm :) Çinliler yaparsa esinlenme oluyor
    • Arslan: Yeni işletim sisteminin çıkmasıyla eskilere yasak geldi sizcede tesadüf değilmi?
  • Crysis sistem gereksinimleri resmileşti  214 mesaj

• BAHRİ: BEYLER BENDE 2 GB RAM 2.16 GHZ X2 ISLEMCI 256 EKRAN KARTI SISMIRAGE EKRAN KARTI CALISTIRMIYOR CRYSIS SIZCE YETERLI DEYILMI OYUN ACILIRKEN %80 DE KAPANİYO HATA VERIYO SEBEBİ NEDİR CVP LUTFENN
  • İşte Chrome OS: Web tarayıcısı tabanlı ‘mekansız’ işletim sistemi   23 mesaj

• obso: Denemek isteyenler http://gdgt.com/google/chrome-os/downloa d/ VM olarak indiriliyor, ücretsiz VirtualBox ile çalıştırabilirsiniz. Login penceresinde kullanıcı adı: chronos parola yok Fakat...
    • hasanN: Dağ fare bile doğuramadı bence. Büyük hayal kırıklığı :(
  • IE9′un öncül detayları geldi  16 mesaj

• Alper: Hocam internetin kendisiyle uyumlu bir tarayıcı kullansaydın bari. Araban var ama sadece beton yolda gidebiliyor.
  • Son 10 yıla damgasını vuran 10 internet olayı seçildi  12 mesaj

• En sağlam dizüstü Asus, HP’ler adeta dökülüyor!  23 mesaj

• stator: Valla bende iş yerinde 5 yıldır Compaq presario 700 serisi laptop kullanıyorum.Ekranı tutan menteşeler bozuldu.Ekranı duvara yada başka birşeye yaslamadan kullanamıyorum.Kendiliğinden...
    • teamgsi: amerika pazarinda asus daha cok yeni, dell artik dukkanlarda satilir hale geldi, michael dell bu sekilde kararini degistirmis. samsung guzel modelleri var ancak cok pahali, herkez bizim...
  • Kingston’tan 12GB’lık HyperX bellek kiti  6 mesaj

• anönim: 4 gb tek modül ddr2 ram yok mu yahu? hiçbir yerde bulamadım.
  • Windows 7′de NSA parmağı  23 mesaj

• teamgsi: tamam da microsoft un devletlere acik kaynak vermedigini nerden biliyorsunuz? microsoft amerikan ordusuna ve savunma bakanligina kendi adamlarini gonderir, ortak projelerde kullandirir,...