ZOTAC GeForce GTX 470 AMP! ekran kartı incelemesi

ZOTAC GeForce GTX 470 AMP! ekran kartı incelemesi

Gürültücü GeForce GTX 470'e çift fan taşıyan güçlü bir soğutma takın ve güzelce overclock edin: Zotac GeForce GTX 470 AMP! Edition incelemede.

Devam »
BasÇek'ten yeni program: Emir'le 10 Dakika

BasÇek'ten yeni program: Emir'le 10 Dakika

Basçek'te yeni bir programa başladık. Adı 'Emir'le 10 Dakika'. Fotoğrafçı dostumuz Emir İmer ile, BasÇek'in yayın yönetmeni Yalçın Aydın, her hafta 10 dakikalık sohbet programları ile karşınızda olacak.

Devam »
Edimax 3G-6200n kablosuz 3G router

Edimax 3G-6200n kablosuz 3G router

DSL bağlantınız koparsa ne yaparsınız? Edimax 3G-6200n gibi bir aygıtınız varsa 3G'den devam edersiniz! :)

Devam »
 CM STORM fare altlıkları (mousepad'leri) incelemede

CM STORM fare altlıkları (mousepad'leri) incelemede

CM Storm'un üst düzey fare altlıkları incelemede

Devam »
AMD 890FX ve ASUS Crosshair IV Formula anakart incelemesi

AMD 890FX ve ASUS Crosshair IV Formula anakart incelemesi

AMD'nin altı çekirdekli Phenom II X6 1090T işlemcisini inceledik incelemesine, pekiyi o işlemciyi üzerinde incelediğimiz anakart? :) Asus'un üst düzey AMD 890FX anakartı Crosshair IV Formula incelemede.

Devam »

Son Tartışılanlar »

• IE9 Beta, Eylül’de geliyor  11 mesaj

• SineQuaNon: beYenenlerin özellikle gitmesi rica olunur. Türkçe’yi kullanabilen bir adım ileridekiler ise Firefox ve Chrome’un tadını çıkarmaya devam etsin ;)
    • xr: gelmiş geçmiş en gereksiz bi tarayıcı,kendi kendine bozulan, buda yeni versiyonu
    • mtlpwr: “Yine Acid3 testinde de puanını 68′e çıkartmayı başarmış IE9.” Bu testte Chrome ve Opera’nın puanları 100, Firefox’un ise puanı 94. Ama haber maşallah öyle bir...
  • AMD 890FX ve ASUS Crosshair IV Formula anakart incelemesi  23 mesaj

• Emirhan Döngel: Editör ayarı alıp adam olmuş demek ki Sirke? :)
    • Emirhan Döngel: +1. :p Temelde ürünle ilgili bilgiye kolay ulaşmanız önemli. Video belki daha “light” (kolay kullanımlı demek istiyorum) ve eğlenceli bir yöntem olabilir ama...
  • Yalın ADSL yalan oldu!  61 mesaj

• Emirhan Döngel: Telekom batmasın yahu niye batsın? :p Şaka bir yana, aslında derdimiz TT’nin kazancı olmamalı. Türk olduğumuzdan herhalde, sohbet hep oraya kayıyor. :) Niyetimiz üzüm yemek;...
    • Emirhan Döngel: Doğru aslında, ben de kuşkulanıyorum diyelim. :) Aslında daha çok bize düşüyor bu iş. Elektrikte tekelin kalktığını biliyordum ama tam olarak nasıl işliyor onu bilmiyorum. Bir...
    • Alper: Tüm kalbimle +1
    • yba: Bu arada diğer konu harbi çok ilginç, devlet tüm hisselerini satsın telekomdan, ondan sonra baba bir avukat tutsak TÜrk halkı olarak, Telekom a dava açalım, Dediğim gibi, yerel belediyeler ile...
    • yba: Ben kesin kanıt görene kadar iyi niyetli bakıyorum artık olaylara :) Devletin ortağı kalması ve bu ortaklıktan ciddi bütçeye pay gelmesi devleti taraflı davranmaya yöneltiyor. (Aklıma...
  • Ve şimdi de Budapeşte’ye tam 70 Gigapiksel’den bakın!  11 mesaj

• Burnu: Türk olduğumuz için mi insan olduğumuz için mi yoksa karakterimizden dolayı mi böyle düşünüyoruz? :-)
    • ümit karahan: osmanlı himayesinde 150 yıl kalan bi başkentte ne bir tek cami nede osmanlıya ait tek bi figür kalmış yazık ki ne yazık bikez daha gösterti bu fotograf bunu
    • formalite: Ayyy…
    • Ümit: Peki Budapeşte’de bize bakacak mı ? :D
    • moron: > Öyle bir fotoğraf ki bu basmak için tam 15 metrelik kağıt gerektiriyor. 15 metrelik kagit ne demektir acaba? Yoksa metre kare mi? Ayrica kac DPIda basilacagi herhalde onemlidir, kac DPI...
  • svchost.exe nedir?  73 mesaj

• LG’den Dünyanın İlk Dahili Woofer’lı Monitör Televizyonu   1 mesaj

• Kalem pil ile cep telefonu şarjı: b-PowerStick  28 mesaj

• Optik sürücü ve diskler tarihe karışır mı?  33 mesaj

• RocKhan: Sony, TOhoku Üniversitesi işbirliği ile Blu-ray’den ötesi üzerinde çalışıyor. Mavi-mor renkte yeni bir lazer sayesinde bir diske 50 film ya da bütün bir TV dizisinin pek çok...
  • Haftasonu sohbeti: Basılı kitap mı yoksa e-kitap mı?  40 mesaj

• Deniz: yanlış mı anladım yoksa e kitapları bedavaya indirmeyi mi planlıyorsunuz? 720 tl elektronik kitap cihazının fiyatı yalnız, e kitapların fiyatları ise 5-10 tl arasında değişiyor. yurt dışında...
    • hakan: en guzelı e-seslı kıtap hemde unlulerın sesıyle cok satar ıstedıgınız unluden kıtaı okumadan dınleyecez :)
    • nanemus: anonim, sen bir an evvel e-book u me-book u bırak da şimdi den bir psikiyatrist ve/veya psikolog için para biriktirmeye başla.
    • Yapıcı: Bir de şu var, kişi bu e kitap okuyucularından alınca, lan olum o kadar para verdik bari boş durmasın birşeyler okuyayım diyeceği için kitap okuma oranın da artış olacaktır(bkz. yeni mp3...
    • Anonymous: bir kitapla nasıl duygusal bağ kuruyorsunuz. mesela korsan kitap aldınmı duygusal bağ kurabiliyonmu,sadece orjinalleriylemi kurabiliyon duygusal bağı, ben duygu yok demiyorum kitap...
  • ZOTAC GeForce GTX 470 AMP! ekran kartı incelemesi  15 mesaj

• Gönüldağı: Benim dediğim gibi çıktı kulladığım opera eklentisi aero gibi normal e alınca sorun kalmıyor. 10.kaç olduğunu bulamadım :)
    • anonim: Fanlar pwm değil herhalde,sabit devirliymiş başka yerde öyle okumuştum.Boşta sesli çalıştığından şikayet etmişler.
    • srknlvnt: Süpriz yumurta yakalandı :)
    • Ahmet Duran: GeForce GTX 470′i daha önce incelemiştik ama Zotac bunun da özel versiyonunu çıkarmış. Zotac GeForce “GTX 480 AMP!” incelemede. Bu ilk paragrafta hata olmuş,...
  • Temmuz 2010 oyun ve ofis sistem önerileri  19 mesaj

• Sonsuzlukkk: X6 1055T (2.8GHz) X4 955 (3.2GHz) Oyun için hangisini tercih etmeliyiz?
  • Matrox’un 600 Dolarlık Bir Ekran Kartı Var  14 mesaj

• erhan: yanlış düşünüyosunuz maxtor kartları 64 mb ı bile ati x1950xt ile aynı performansa eş deyer
  • Windows XP altında neden Flash Player 6.0′ı yükleyemiyorum?  52 mesaj

• semih: flaş playere benzeyen internette video oynatıcı program varmı lütfem biri yazssin
    • şakir34: s.a arkadaslar bendede aynı sorun var yapamadım delirdim kac haftadır ugraşıyorum format attırcak paramda yok indiremiorum flash playeri indirsem bile kurulmuo arama motorumda acılmıor
  • Crysis sistem gereksinimleri resmileşti  288 mesaj

• Anonymous: ya bedne 4 gb ram 1 gb de ekran kartı war.ekran kartı ati hd 5500.1 terabayt da boş yer war :D:D
  • Edimax 3G-6200n kablosuz 3G router  9 mesaj

• TiG3R: iyi de zaten bu küçük usb zımbırtılar 3G modem olmuyor mu? Ne işe yarıyor ki bu? Kablosuz/kablolu ağ kurarak birden fazla bilgisayara dağıtmaya? Ürün ADSL modem olsa ve şu vodafon...
  • Şarj Makinesi Deyip Geçmeyin  46 mesaj

• fatih: Başar Kocaoğlunun anlatımı gayet doğru katılıyorum