Bazı Siteler Açılmıyor... Siteler mi çöktü acep? :)
Gönderim tarihi 29 July 2005 - 01:28
Araçlar / İnternet Seçenekleri / Gizlilik
orada eğer ayarınız "yüksek" ise bu bahsettiğiniz siteler giremiyor olabilirsiniz. Ben bilmeden bir programı yüklerden o ayarı değiştirmişim. Hotmail, Yahoo ve Gmail hesabımı açamadım. Eğer o ayar Yüksek ise onu Orta Yüksek'e bi ayarlayın umarım düzelir, sadece bir fikir olarak paylaşmak istedim..
İyi günler.
Gönderim tarihi 29 July 2005 - 10:44
Firefox kullanın internet explorer'ın açamadığı sayfaları cok kolay açıyor.
Gönderim tarihi 29 July 2005 - 10:50
Proxy kullanınca girilebiliyordu. (Hani şu meşhur proxy arkasındasınız uyarısı ile)
Sonra klasik ve kesin bir çözüm aklıma geldi.
Modemi kapıyorsun, İçinden Telekoma 20 saniye kadar en iyi düşüncelerini sayıp,
Sorunsuz ve düzgün çalışan bir IP. alana dek bu hareketi tekrarlıyorsun.
Gönderim tarihi 29 July 2005 - 22:25
Gönderim tarihi 30 July 2005 - 12:24
orada eğer ayarınız "yüksek" ise bu bahsettiğiniz siteler giremiyor olabilirsiniz. Ben bilmeden bir programı yüklerden o ayarı değiştirmişim. Hotmail, Yahoo ve Gmail hesabımı açamadım. Eğer o ayar Yüksek ise onu Orta Yüksek'e bi ayarlayın umarım düzelir, sadece bir fikir olarak paylaşmak istedim..
İyi günler.

Dostum söylediklerini yaptım.Malesef olmadı
Gönderim tarihi 30 July 2005 - 16:16
İyi günler.

Maalesef bu size has bi sorun sanırım ya bölgenizden ya modemden ya da pcden kaynaklanıyordur zira komşunuz bu sitelere rahatlıkla giriyor diyorsunuz. bunları araştır diyecem..
Gönderim tarihi 30 July 2005 - 16:57
Bu mesaj Parody tarafından düzenlendi: 30 July 2005 - 16:58
Gönderim tarihi 30 July 2005 - 18:12
İyi günler.

Maalesef bu size has bi sorun sanırım ya bölgenizden ya modemden ya da pcden kaynaklanıyordur zira komşunuz bu sitelere rahatlıkla giriyor diyorsunuz. bunları araştır diyecem..

Haklısın arkadaşım zaten TT ile irtibata geçicem pazartesi günü ancak bölgesel olduğunu ben pek sanmıyorum.
Parody Antalya'dan yazmış ve diğer bazı arkadaşlarda farklı yerlerden yazmış.Ben Ankara'dayım.Bunun bölgesel olmaktan ziyade daha genel bi sorun olduğu kanısındayım.
Gönderim tarihi 31 July 2005 - 17:50
Resime tıklatınca hata uyarısı belli olmuyor,firefox kullananlar resimin üzerine bi kere daha tıklatıp zoom yapsınlar.
Eklenen dosya(lar)
-
ads_z.JPG (56.6K)
İndirme sayısı: 51 -
ads_z2.JPG (58.4K)
İndirme sayısı: 34
Bu mesaj tuncer82 tarafından düzenlendi: 31 July 2005 - 17:52
Gönderim tarihi 22 May 2007 - 03:10
sonuç olarak burdan yola çıkarak bir deneme yaptım ve ilk denemede ok
sorun nedir. ttnet adsl hizmetini varsayılan olarak PPPoE protokolu ile veriyor.anca bazı istisnai bölgelerde PPPoA yapmak gerekiyor ( sebebini ben de bilmiyorum PPPoA yapıldığında asla bağlanmaz %90 ) modeminize girerek bağlantı protokülünüzü PPPoE den PPPoA ya geçirin kaydedip modemizi yeniden başlatın. Sonuç olarak ben denim şu an hiç bir problem yok daha önce açamadığm sayfaları tek tek kontrol ettim açıyor. windows update den güncelleme yapmayı bırakın update sayfasına bile girmiyordu tüm güncelleştirmeleri aldım.
problem yaşayan olursa özel mesaj ya da buraya yazabilir..Saygılar ... irfan - Marmaris -
Gönderim tarihi 14 September 2007 - 21:23
Gönderim tarihi 11 February 2009 - 15:52
Yardım